L'empresa

Des d'AnnaPau2001, S.L. Ens dediquem a la importació, exportació, comercialització i distribució de peix i marisc fresc.

La nostra cartera de clients es compon de grans superfícies, distribuïdors d'hostaleria, cadenes de peixateries, majoristes fins arribar al detallista, oferint sempre un servei i qualitat impecables des de fa 18 anys als nostres clients.

A les nostres instal·lacions de Mercabarna rebem diàriament peix i marisc fresc de diversos orígens. Seleccionant sempre els productes de més qualitat per a servir-se'l als nostres clientess, acompanyat sempre de la nostra experiència i un servei personalitzat, que intentem millorar adequant-nos a les noves necessitats que es van creant diàriament en el nostre sector.

EL nostre equip

El nostre equip el formem al costat de Marisc Mediterrani, la nostra depuradora situada al Parc Natural del Delta de l'Ebre, dedicada exclusivament a la depuració i envasat de marisc (musclos, ostres), comptant per aixó amb vivers propis. I Annapau France situada a la subhasta de la Turballe, punt estratègic de pesca de la costa Atlàntica francesa, on es realitza les compres diàries per subministrar als nostres clients d'Espanya, França, Itàlia i Portugal.